Internetboekhouding

Internetboekhouden, de nieuwe manier van het voeren van uw financiële administratie.

Bent u de jaarlijkse licentiekosten, het periodiek installeren van nieuwe versies en het dagelijks maken van back-ups ook zo beu, dan biedt Accountantskantoor Van Deventer u een prima alternatief. Internetboekhouden met keuze uit de professionele boekhoudpakketten Exact Online en Unit 4 Multivers Online.

Op basis van een abonnement met een vaste prijs per maand kunt u 24 uur per dag, 7 dagen per week vanaf elke plek met een internetverbinding uw financiële administratie inzien en / of bijwerken op het moment dat het u uitkomt.

Bijkomend voordeel van internetboekhouden is dat wij, indien u dat wenst, over uw schouder mee kunnen kijken en eventuele correcties direct kunnen doorvoeren. Op deze wijze is uw administratie altijd betrouwbaar en up-to-date.

De voordelen op een rijtje:

  • Men hoeft geen eigen boekhoudpakket meer aan te schaffen en/of jaarlijkse licentiekosten te betalen.
  • Altijd de beschikking over de nieuwste versie van de software.
  • Geen problemen ten aanzien van beveiliging van de boekhouding of eigen computer, risico´s voor virussen etc. Via internet wordt volkomen beveiligd gewerkt.
  • Het maken van back-upbestanden geschiedt extern. Daardoor zijn er geen risico´s meer voor het beschadigen of kwijtraken van (delen van) uw administratie.
  • Gemakkelijke communicatie met Accountantskantoor Van Deventer, ook bij het aanleveren van de gegevens voor het opmaken van tussentijdse rapportages en/of de jaarrekening.
  • Relatief beperkte kosten.

Mocht u nadere informatie wensen over de mogelijkheden die internetboekhouden u biedt, neem dan contact op met ons kantoor en vraag naar André Schreurs. Hij kan u uitgebreid informeren of een afspraak maken voor een demonstratie.